Karstuntie 26 A 26, LOHJA

2h+kt

35 m2

149900 €


Mikäli etsit uutta huoletonta kotia lähellä palveluita sekä kauniita maisemia on tämä sinulle sopiva asunto. Tämä asunto sijaitsee aivan Lohjan keskustan tuntumassa palveluiden, kauppojen, kulttuurin ja liikuntamahdollisuuksien vieressä. Kävelymatkan päästä löytyvät myös kauniit järvimaisemat. Asunnossa on käytännöllinen ja vähän hukkatilaa sisältävä pohjaratkaisu joka mahdollistaa kustannustehokkaan asumisen. Avoimen pohjaratkaisun ohella vaatehuone mahdollistaa kuitenkin siistin sekä viihtyisän asumisen. Lisäksi kylpyhuoneessa löytyy mukavuuslattialämmityksen ohella hyvin tilaa pyykkihuollolle. Auringonlaskujen suuntaan aukeava ranskalainen parveke luo tunnelmaa ja avartaa asuntoa. Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla mikä tuo ennustettavuutta asumisen kustannuksiin. Lisää tilaa ja helppoutta asumiseen tuovat taloyhtiöstä löytyvät irtaimistovarastot, ulkovälinevarasto ja kuivaushuone. Palveluiden läheisyyden ohella asunnon sijainti Lohjan keskustan kupeessa mahdollistaa hyvät kulkuyhteydet kauemmaksikin. Hyvien bussiyhteyksien lisäksi Turku-Helsinki moottoritielle on hyvä pääsy. Oletkin autolla ruuhka-ajan ulkopuolella kolmessa vartissa Helsingissä. Hyvien kulkuyhteyksien hyödyntämiseksi asunnon oston yhteydessä voit ostaa autopaikan erillisellä osakkeella. Nyt on oiva mahdollisuus napata käytännölliseksi suunniteltu huolettoman ja viihtyisän asumisen uudiskohden aivan Lohjan palveluiden vierestä. Lisätietoja saat kysymällä! Vastaamme mielellämme.

Sijainti

Karstuntie 26 A 26, 08100 LOHJA

Kaupunginosa

Lohja

Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo (huoneisto)

Omistusmuoto

Omistusasunto

Asunnon kuvaus

2h+kt

Huoneet

2

Asuintilojen pinta-ala

35

Kokonaispinta-ala

35

Lisätietoja pinta-alasta

Yhtiöjärjestyksen mukainen

Kerroksia

4/6

Käyttöönottovuosi

2022

Vapautuminen

Asunnon valmistuessa viimeistään 30.1.2022

Velaton hinta

149900

Myyntihinta

59893.20

Velkaosuus

90006.80

Neliöhinta

4282,86

Yhtiövastike

209,15 € / kk (Hoitovastike 112,00 € / kk ja Rahoitusvastike on noin 97,15 € / kk)

Vesimaksu

Vesimaksu: oma mittari

Lisätietoa kuluista

Laajakaistavastike 8,00 € / kk. Rahoitusvastike 01.01.2022-31.12.2022 on noin 97,15 € / kk. Yhtiön lainan lyhennykset alkavat 31.03.2023, mistä lähtien rahoitusvastikkeen osuus on noin 408,25 € / kk. Ilmoitetut vastikkeet ovat asuntoyhtiön taloussuunnitelman mukaiset.

Uudiskohde

Kyllä

Sauna

Ei

Hissi

Kyllä

Parveke

Kyllä

Parvekkeen kuvaus

Parveketyyppi on ranskalainen ja ilmansuunta on lounaaseen / länteen.

Säilytystilat

Rakennuksen kellarikerroksessa sijaitsee yhteistiloja kuten väestönsuoja, joka toimii myös irtaimistovarastona, erilliset irtaimistovarastot, ulkovälinevarasto ja kuivaushuone.

Asuntoon kuuluu

Asunnoissa on laajakaistainen tietoliikennekaapelointi, joka mahdollistaa kiinteän internetliittymän. Kerrostalon pääsisäänkäynnin ovessa on koodilukko. Yhtiössä on kaapelitelevisiojärjestelmä.

Asuntoon kuuluu lisäksi

Asuntojen ikkunat ja parvekeovet varustetaan mattavalkoisilla sälekaihtimilla.

Asunnon kunto

Erinomainen

Energialuokka

B (2018)

Lämmitysjärjestelmän kuvaus

Asunnoissa on lämmöntalteenotolla varustettu, huoneistokohtainen ilmanvaihtokone, joka on kytketty kiinteistön sähköön. Lämmityksenä on termostaatein ohjattava vesikiertoinen patterilämmitys, joka on liitetty kaukolämpöverkostoon. Lisäksi pakkaskaudella IV-koneiden tuloilmaa esilämmitetään sähköllä. Pesutiloissa on mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa on huoneistokohtainen kylmän ja lämpimän käyttöveden kulutuksen mittaus.

Rakennus- ja pintamateriaalit

Pääasiallinen rakennusmateriaali: Muut, Teräsbetoni

Keittiön kuvaus

Keittiökalusteet ja komerot ovat tehdasvalmisteisia, vakiomallisia kalusteita. Keittiön työtasot ovat laminaattipintaisia tasoja. Päältäpäin tasoon upotettu allas on ruostumatonta terästä. Keittiön kalusteovet ovat laminaattiovia. Keittiössä on lattialiesi, jääkaappipakastin ja astianpesukone sekä tilavaraus mikroaaltouunille.

Kylpyhuoneen kuvaus

Kylpyhuoneen kalusteet ovat vakiomallisia kylpyhuonekalusteita ja lisäksi löytyy tietysti myös allas- ja peilikaapit. Lattiassa on keraamiset laatat ja mukavuuslattialämmitys. Seinistä löytyy myös keraamiset laatat. Kylpyhuoneessa on lisäksi liitännät ja tilavaraukset pyykinpesukoneelle. Kylpyhuoneen katto on paneloitu.

Olohuoneen kuvaus

Asuinhuoneissa on lattiamateriaalina laminaatti.

Makuuhuoneidenkuvaus

Asuinhuoneissa on lattiamateriaalina laminaatti. Makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone. Vaatehuoneessa on tehdasvalmisteiset ripustintangot ja avohyllyt.

Kattotyyppi

Tasakatto

Kattomateriaali

Bitumikermi

Taloyhtiön nimi

Asunto Oy Lohjan Kastunkulma

Isännöitsijän nimi ja yhteystiedot

Suomen Asuntoneuvoja Isännöinti Oy,

Taloyhtiöön kuuluu

Hissi

Muuta taloyhtiöstä

Muuta: Rakennuksen kellarikerroksessa sijaitsee yhteistiloja kuten väestönsuoja, joka toimii myös irtaimistovarastona, erilliset irtaimistovarastot, ulkovälinevarasto, kuivaushuone ja tekniset tilat. Lämmityksenä on termostaatein ohjattava vesikiertoinen patterilämmitys, joka on liitetty kaukolämpöverkostoon. Lisäksi pakkaskaudella IV-koneiden tuloilmaa esilämmitetään sähköllä. Pesutiloissa on mukavuuslattialämmitys. Asunnoissa on huoneistokohtainen kylmän ja lämpimän käyttöveden kulutuksen mittaus. Asunnoissa on laajakaistainen tietoliikennekaapelointi, joka mahdollistaa kiinteän internetliittymän. Kerrostalon pääsisäänkäynnin ovessa on koodilukko. Yhtiössä on kaapelitelevisiojärjestelmä. Alueen leikki- ja oleskelualueiden sekä rakennusmääräysten mukaisten muiden toimintojen ja kulkuväylien käytöstä on sovittu viereisen tontin nro 7. kanssa yhteisjärjestelysopimuksella. Tästä sopimuksesta aiheutuvat kustannukset saattavat vaikuttaa arvioituun hoitovastiketasoon käyttö- ja huoltokustannusten osalta.

Taloyhtiön autopaikat

Ostajan on mahdollista hankkia asunnon oston yhteydessä myös autopaikka, joka on omana osakkeenaan. Autopaikan velaton myyntihinta on 3900,00 euroa. (paikka AP72) Yhtiöllä on yhteensä 27 autopaikkaa piha-alueella. Osa yhtiön autopaikoista sijaitsee viereisellä tontilla tonttien välisen yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti. Kaikki autopaikat ovat varustettu lämmityspistorasioin.

Energialuokka

B (2018)

Tontin omistus

Oma

Lataa tiedostoja

Kirjaudu sisään

Kohteen myyjä

Pyry Niskala

S-posti: obasunnot@gmail.com

Lähetä sähköpostia myyjälle Tee tarjous
0